Waarnemend SEH-arts WFG gezocht!

De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde van het Westfriesgasthuis in Hoorn zoekt per 9 januari 2017 voor de duur van 6 weken

1 SEH arts KNMG als waarnemer

0,7 fte AMS

Over de SEH en het Westfriesgasthuis De SEH van het Westfriesgasthuis heeft een belangrijke regionale functie voor de acute zorg: het ziekenhuis is een level-2 trauma-, level-2 IC-, acuut vaatchirurgisch en trombolysecentrum en heeft een 24/7 specialistische borging op de Spoedeisende hulp met SEH-artsen KNMG.
Wij geven PSA bij volwassenen en kinderen en maken veel gebruik van spoedechografie. Jaarlijks bezoeken ongeveer 22500 patiënten de SEH. De volledig digitale SEH is uitgerust met 17 (centraal) gemonitorde behandelplaatsen.

De vaste groep artsen bestaat momenteel uit negen SEH-artsen KNMG (7 FTE), 4 AIOS-SEG, 5 ANIOS-SEG, HAIO’s en keuze-co-assistenten SEG. Wij zijn een RGS erkende opleidings- instelling Spoedeisende Geneeskunde.

Het Westfriesgasthuis is uitstekend bereikbaar en grenst direct aan het NS-station van Hoorn.

Inlichtingen

Inlichtingen over deze vacature kunnen telefonisch worden ingewonnen bij Björn Dijkstra, vakgroepvoorzitter (0229) 205446 of via mail op b.l.dijkstra@westfriesgasthuis.nl. Ook kunt u voor inlichtingen terecht bij de dienstdoende SEH-arts op telefoonnummer (0229) 208618.

Updated: February 7, 2017 — 10:55